Dit is Vizio.

Vizio voor architecten

Making things amazing,

dat is waar we goed in zijn. Door onze jarenlange ervaring en kennis van de nieuwste materialen, toepassingen, technieken én machines, weten we wat we doen en waarom we het doen. Op het gebied van sign & print zijn wij geen ontwerpbureau, maar juist het verlengstuk van de (interieur)architect of projectinrichter. We werken samen met verschillende (interieur)architecten en projectinrichters. Is er een ontwerp gecreëerd? Dan denken wij maar al te graag met je mee over de doorvertaling in beeldtaal en de daadwerkelijke realisatie hiervan. VIZIO heeft de volledige productie in eigen huis.


VIZIO kan jou ook ondersteunen op technisch DTP gebied. Kloppen de maten? Is het concept haalbaar én realistisch? We gaan altijd op zoek naar mogelijkheden om het idee dat er ligt tastbaar te maken en komen dan uiteindelijk met een gedegen advies, passend bij de identiteit van jouw bedrijf.

Inspirerende projecten

VIZIO is dagelijks bezig met de realisatie van inspirerende projecten op het gebied van sign & print. Projecten waar we erg trots op zijn en die goed laten zien wat wij in onze mars hebben. Neem eens een kijkje tussen de gerealiseerde projecten!

Architecten
Signing wand bedrijfsruimte
Bedrijfsinrichting
Signing bedrijfsinterieur

‘‘Van traditioneel naar hedendaags. Van gesloten naar transparant. Van afstand naar verbinding. Van accountant naar vertrouweling: ‘Together we make it happen!’’

Shirley Dap, Heal Interior Design

Kennismaken met Vizio?

Heb jij een uitdaging voor de specialisten van VIZIO óf ben je benieuwd naar hetgeen wij voor jou kunnen betekenen?
Laten we kennismaken!

Direct contact >>