Oragnoid Natural Surfaces

ZIEN. VOEL. RUIK.

Bij VIZIO houden we van verbazingwekkend mooie dingen maken in sign & print. Maak kennis met Organoid Natural Surfaces van Avery Dennison. De producten van Organoid halen bijzondere elementen uit de natuur naar binnen en geven elke ruimte een unieke sfeerbeleving. Het is dan ook de nieuwe manier om ramen en muren te decoreren. Ontdek de authentieke materialen en kleuren. Ervaar de structuur van het materiaal en ruik de pure geur van de natuur.

NATUURLIJKE GRONDSTOFFEN

De producten van Oganoid zijn gemaakt van 100% natuurlijke grondstoffen.

Allen voorzien van een High Tack-lijm, uitermate geschikt voor binnentoepassingen en verkrijgbaar in 7 verschillende soorten.

Skellett Leaves (Translucent)

Skellett-bladeren (doorschijnend). 

Deze gedroogde rubberboombladeren zijn een opvallende verschijning in jouw ruimte. De groene kleur van de bladeren is verwijderd, waardoor het skelet van de bladeren perfect tot uiting komen.


Rozenblaadjes (doorschijnend).

Ben je opzoek naar een intense geurbeleving en bijzonder kleurenspel? Dan is de keuze voor deze doorschijnende rozenblaadjes zo gemaakt. Goed om te weten, er zijn geen kunstmatige kleuren of geuren toegevoegd. 


Zonnebloemblaadjes (doorschijnend).
Opzoek naar een speciaal lichteffect? Kies dan voor deze opvallend gele bloemblaadjes structuur en voeg een ware user experience toe aan jouw ruimte.

Muurdecoratie VIZIO
VIZIO muurdecoratie


Mos Helder Groen.

Laat je inspireren door deze bijzondere heldergroene gloed aan kleuren. Haal het buitenleven naar binnen en ervaar een subtiele geur uit de natuur.


Mos Donker Groen.

Ontdek deze natuurlijke donkergroene moskleur en ervaar de subtiele geur uit de natuur


Berghooi & Margrieten.

Onze favoriet! Met dit materiaal komt een kleurrijke Alpine weide tot leven. Kenmerkend is de geur van alpengras in combinatie met bloemblaadjes van arnica, korenbloem, heide, rozen en margriet.  


Origineel Alpenhooi.

Dit product kenmerkt zich door zijn natuurlijke uitstraling en geur van alpenhooi en kruiden uit de Tiroolse Alpen. Het materiaal wordt vakkundig met de hand gesneden en met liefde verwerkt.

Sunflower Petals (Translucent)
Rose Petals (Translucent)
Moss Bright Green

Meer weten?

Hebben de producten van Oragnoid Natural Surfaces je nieuwsgierig gemaakt? Wij vertellen je er maar al te graag meer over. Neem contact met ons op via: +31 (0)499 551444 of info@viziosign.nl