Op zoek naar een (nieuwe) uitdaging ?

Bij VIZIO maken we verbazingwekkend mooie dingen in sign & print. Als verlengstuk van de ontwerper. Dat is wat we maar al te graag doen. De juiste sfeer creëren en zorgen voor een goed gevoel bij klanten, bezoekers en medewerkers. Maar daarnaast ook onderscheidend, bijzonder, opvallend en vindbaarheid creëren.

We werken met (interieur)architecten, ontwerpers en projectinrichters met een creative afdeling, in Nederland maar ook in het buitenland. We maken mooie dingen voor onder andere DHL, NETFLIX, Selecta, Kroonenberg Groep, Avans en ASML. Om ons team te versterken zijn we per direct op zoek naar een:

Projectleider m/v 


Zo ziet je dag eruit
Als projectleider bij VIZIO weet jij projecten perfect te realiseren en te organiseren van begin tot aan de oplevering. Als aanspreekpunt voor klanten adviseer jij ze over de mogelijkheden en inventariseer je de werkzaamheden op locatie. Hiermee ga jij direct aan de slag en maak je een concreet projectplan met opdrachtomschrijving, budgettering en alles wat daarbij hoort. Daarnaast zorg jij ervoor dat onze creatieve studio en monteurs op locatie direct aan de slag kunnen. Je weet van aanpakken, houdt alles nauwlettend in de gaten en informeert alle betrokkenen tijdig.


Wie zoeken we?

Natuurlijk hopen we dat je elke dag met een big smile naar je werk komt, om samen met ons team verbazingwekkend mooie dingen te maken. Maar een kleine glimlach is ook voldoende. Daarnaast ben je een energieke teamplayer, een aanpakker én een organisatietalent. Ervaring in de signbranche is een pré, maar zeker geen must.


En wat moet je in huis hebben?
- HBO werk- en denkniveau
- Goede beheersing van de Nederlandse taal
- Proactief en doelgericht
- Uitstekend in staat om prioriteiten te stellen

Ben jij degene die we zoeken, kom maar op dan!
Mail je motivatie en c.v. silvia@viziosign.nl, t.a.v. Silvia Hoppenbrouwers.