Vacature Junior Projectleider

Bij VIZIO maken we verbazingwekkend mooie dingen in sign & print. Als verlengstuk van de ontwerper. Dat is wat we maar al te graag doen. De juiste sfeer creëren en zorgen voor een goed gevoel bij klanten, bezoekers en medewerkers. Maar daarnaast ook onderscheidend, bijzonder, opvallend en vindbaarheid creëren.

We werken met (interieur)architecten, ontwerpers en projectinrichters met een creative afdeling in Nederland maar ook in het buitenland. We maken mooie dingen voor onder andere DHL, NETFLIX, Selecta, Kroonenberg Groep, Avans en ASML. Wij zijn per direct op zoek naar een:

Junior Projectleider m/v 


Zo ziet je dag eruit

Als projectleider bij VIZIO is elke dag anders. Als aanspreekpunt voor klanten, adviseer jij deze over de mogelijkheden en inventariseer je de werkzaamheden op locatie. Hiermee ga jij direct aan de slag en maak je een concreet projectplan met opdrachtomschrijving en budgettering. Maar er is meer! Jij zorgt ervoor dat onze creatieve studio en monteurs op locatie direct aan de slag kunnen.


Ben je nog niet bekend met één of meerdere van bovenstaande werkzaamheden? Geen probleem! Wij leren je graag de fijne kneepjes van het vak. Dus ook als net afgestudeerde kun je bij ons aan de bak:). 


Wie zoeken we?

Iemand die met een big smile naar het werk komt, om samen met ons team verbazingwekkend mooie dingen te maken. Klinkt als de ideale situatie toch? Een kleine glimlach is ook al voldoende hoor! Verder ben je een energieke teamplayer, een doorzetter en een organisatietalent.


En wat moet je in huis hebben?
-
Minimaal MBO werk- en denkniveau
- Goede beheersing van de Nederlandse taal
- Proactief en doelgericht
- Uitstekend in staat om prioriteiten te stellen


    Meer over VIZIO
    Genoeg over wat wij van jou verwachten als persoon. Jij bent vast en zeker nog veel meer benieuwd wat VIZIO je te bieden heeft. Bij VIZIO vinden we het onwijs belangrijk dat jij je als persoon gewaardeerd en gehoord voelt. Er is voldoende ruimte om je kennis en vaardigheden naar een next level te brengen. Daarnaast worden er diverse uitjes georganiseerd die verrassend en uitdagend zijn. Je salaris wordt bepaald conform de sign-cao.

    Make amazing things together?
    Enthousiast? Mail je motivatie en CV naar silvia@viziosign.nl t.a.v. Silvia Hoppenbrouwers.