VIZIO zoekt een ervaren allround signmaker!

Bij VIZIO maken we verbazingwekkend mooie dingen in sign & print. Als verlengstuk van de ontwerper. Dat is wat we maar al te graag doen. De juiste sfeer creëren en zorgen voor een goed gevoel bij klanten, bezoekers en medewerkers. Maar daarnaast zijn wij onderscheidend, bijzonder, opvallend en creëren we vindbaarheid.

We werken met (interieur)architecten, ontwerpers en projectinrichters met een creative afdeling in binnen- en buitenland. We maken mooie dingen voor onder andere DHL, NETFLIX, Selecta, Kroonenberg Groep, Avans en ASML. Wij zijn per direct op zoek naar een:

Ervaren signmaker m/v


Zo ziet je dag eruit:
Als monteur bij VIZIO ziet elke dag er anders uit. Je gaat samen met ons team van vakspecialisten aan de slag om mooie projecten te realiseren. Dit doe je vooral in binnenland maar soms ook over de grens. Jij bent een echte doener die van aanpakken houdt. Samen met je collega monteurs verzorg je o.a de montage van wallcoverings, akoestische flexframes en freesteksten. Maar je gaat ook aan de slag met de montage van bijzondere glasfolie projecten.

Wie zoeken we?
Natuurlijk hopen we dat jij elke dag met een big smile naar je werk komt, om samen met ons team verbazingwekkend mooie dingen te maken. Maar een kleine glimlach is ook voldoende. Daarnaast ben jij een echte doener, een aanpakker én heb je voldoende improvisatie vermogen. Zodat jij elke klus na behoren kan afronden. Ervaring in de signbranche is een pré.


Wat moet je in huis hebben?

  • MBO werk- en denkniveau
  • Ervaring is een pré
  • In het bezit zijn van een B-rijbewijs
  • Proactief en doelgericht te werk gaan
  • Improviserend vermogen


Meer over VIZIO
Genoeg over wat wij van jou verwachten als persoon. Jij bent vast en zeker nog veel meer benieuwd wat VIZIO je te bieden heeft. Bij VIZIO vinden we het onwijs belangrijk dat jij je als persoon gewaardeerd en gehoord voelt. Er is voldoende ruimte om je kennis en vaardigheden naar een next level te brengen. Daarnaast worden er diverse uitjes georganiseerd die verrassend en uitdagend zijn. Je salaris wordt bepaald conform de sign-cao.


Make amazing things together?
Enthousiast? Mail je motivatie en c.v. naar info@viziosign.nl t.a.v. Silvia Hoppenbrouwers.