VIZIO zoekt een allround signmaker!

Bij VIZIO weten we wat we doen. Al meer dan 30 jaar. Als je met ons samenwerkt, zorgen wij dat het goed komt.  We werken samen met ontwerpers, architecten, projectinrichters en interieurarchitecten. Aan verbazingwekkend mooie dingen in sign & print. Met een sterke voorkeur voor interieurprojecten. Dit is waar we voor gaan en waar we voor staan. Wij zijn VIZIO.

Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een enthousiaste vakman of -vrouw.

Allround Signmaker m/v

Zo ziet je dag eruit

Binnen deze functie ben je direct betrokken bij alle voorkomende montagewerkzaamheden voor uiteenlopende klanten als Netflix, Avans, ASML en Rever. Dit varieert van het plakken van glasfolies en wandprints, tot complete projecten. Je werkt alleen of samen met een team van enthousiaste collega’s, voornamelijk op locatie bij onze opdrachtgevers. 

Wie zoeken we?

We zoeken iemand die fulltime wil werken en enthousiast, oplossingsgericht en slagvaardig te werk gaat. Iemand die al wat ervaring heeft of net van de sign opleidng af komt. En bovendien flexibel is; geen 9 tot 5-mentaliteit dus. Je komt te werken bij een fijn bedrijf met leuke collega’s. We betalen je conform de sign-cao. Oh ja, wat humor kan ook geen kwaad! 

En wat moet je in huis hebben?

Ervaring in de signbranche
Een afgeronde sign-opleiding, een pré geen must
Rijbewijs B
Initiatiefrijk en zorgvuldig

Kom maar op!

Enthousiast? Mail je motivatie en c.v. naar info@viziosign.nl t.a.v. Silvia Hoppenbrouwers.