wandprint signing wallcovering interieur airtex full color glasfolie VIZIO

Vijf fases, vijf verdiepingen

Het bankgebouw telt zes verdiepingen. In vijf fases waren we actief op de bovenste vijf etages en in het naastgelegen pand, dat dezelfde look & feel als het hoofdgebouw kreeg. Duurzaam, agile, wendbaar, flexibel en toekomstgericht waren de projectcriteria. Daarnaast moest de werkomgeving aansluiten op de cultuur en ambitie van de bank: change lives by making impactful investments in a sustainable society.

rever-glasfolie-interieur-signing-print

“Het eindproduct is gelijkmatig gevoed door de disciplines duurzaamheid, akoestiek en storytelling. Er zijn weloverwogen keuzes gemaakt zonder veel compromissen. Dat maakt het een heel sterk project.”

(interieur-)architect Chris Hiep,

Inmeten, produceren en monteren

De verantwoordelijkheid voor het inmeten, produceren en monteren van alle duurzame materialen werd door Rever overgedragen aan VIZIO. Een rol die vraagt om verantwoordelijkheid, expertise en ervaring. Iets waar wij ons prettig bij voelen, omdat we weten wat doen en we ontwerpers op deze manier zo veel mogelijk kunnen ontzorgen. 

wandprint signing wallcovering interieur airtex full color glasfolie VIZIO
wandprint signing wallcovering interieur airtex full color glasfolie VIZIO

Storytelling

Met haar ontwerp wilde Rever verhalen vertellen en een inspirerende werkomgeving creëren, waarin duurzaamheid, verbinding en de mens centraal staat. Elke verdieping is gelijk qua indeling, maar kreeg een eigen accentkleur, gebaseerd op de Sustainable Development Goals van de Verenigde Naties. Wij maakten prints voor verschillende storytelling-elementen in de Social area’s. De storytelling zit verweven door het hele project en is niet als extra laag toegevoegd.

wandprint signing wallcovering interieur airtex full color freestekst VIZIO
wandprint signing wallcovering interieur airtex full color glasfolie VIZIO

Materiaal met een hoogwaardige uitstraling

Door de gehele werkomgeving van de bank is ook groenvoorziening toegepast; als privacy-afscheiding en voor duurzame sfeerbeleving. Omringd door het groen zijn er informele zitjes voor (werk)overleg. De door ons aangebrachte glasfolies zorgen er daarbij voor dat de naastgelegen werkruimtes over voldoende privacy beschikken.

“Alle (materiaal-)keuzes zijn door de trechter gegaan: kan het opnieuw gebruikt worden, kan een ander het gebruiken, kunnen we onderdelen hergebruiken? Re-use of recycle was steeds het uitgangspunt.”